
هوش مصنوعی در مغز انسان
کمپانی نورالینک بعد از مدت ها فناوری پیشرفته خود برای برقراری ارتباط بدون واسطه بین مغز انسان و ماشین را به نمایش گذاشت. این تکنولوژی همانند فیلم های علمی تخیلی ، با کمک یک ربات جراح، رشته های الکترود و چیپستی پیشرفته داده های مغزی را مستقیما به یک گجت ارسال می کند.
کمپانی تحت نظر ایلان ماسک برای ارائه اطلاعات پیرامون پیشرفت های پروژه همایشی را در سانفرانسیسکو برگزار کرده است. مسئولان شرکت طی این رویداد از توسعه و ایجاد رباتی پیچیده و دقیق خبر دادند که قادر به کاشت رشته های مجهز به سنسور در مغز انسان می باشد.
هدف فعلی کمپانی توسعه سیستمی برای کمک به افراد معلول و دارای نقص عضو است اما در اینده برای برقراری ارتباط سریع و بدون واسطه انسان با هوش مصنوعی از آن استفاده خواهد شد.
در این فناوری استخراج داده ها از مغز توسط رشته هایی بسیار نازک صورت می گیرد. قطر این رشته ها حدود یک چهارم موی انسان است و برای جلوگیری از برخورد به رگ های خونی از طریق ربات در مغز انسان کاشته می شوند.
مهمترین مزیت این رشته ها انعطاف پذیری است که از آسیب به مغز جلوگیری می کند. دیگر شاخصه مهم آنها امکان انتقال حجم بالایی از داده است که از طریق ۳۰۷۲ الکترود توزیع شده در ۹۶ رشته صورت می گیرد.
انتقال حجم بالای داده به معنی این است که در یک بازه زمانی می توان داده بسیاری بیشتری را نسبت به زمانی که در حال حرف زدن یا تایپ هستیم، به ماشین انتقال داد. سنسورهای درون این رشته ها اطلاعات را دریافت کرده و به چیپ فوقانی در سطح مغز می فرستند.